ProdejHNED.cz
Nový inzerát
ProdejHNED.cz Domů Inzeráty Nový inzerát

28 500 Kč Battle ready nadupané herní PC

29.09.2020 - PC sestavy - Kostelec nad Labem

Procesor
i7-8700k

Paměť RAM
16 GB

Pevný disk
2120 GB

Operační systém (s licencí)
Windows 10

Wifi


Detail inzerátu

Odladěná sestava s WiFi připravená pro hraní nejnovějších her, nebo k použití jako domácí grafické studio pro stříhání filmů a vytváření animací. Nekompromisní výkon, nejnovější hry budou na plné detaily. Včetně Windows 10 se všemi ovladači a aktualizacemi k 28. srpnu 2020. Stačí jen připojit monitor, myš a klávesnici, přihlásit se na Steam a můžete hrát, nemusíte už nic nastavovat. Podrobnosti níže, rádi zodpovíme i odborné dotazy. Osobní předání v Kostelci nad Labem nebo dohodou, často jezdím po ČR.
Grafická karta: 1080Ti EVGA SC2 Gaming ICX 11GB – to nejlepší z předchozí série, zvládne jakoukoli nejnovější hru na plné detaily (včetně originální krabice, plakátu a samolepek), karta je o trochu výkonnější než novější 2070 a pokud chcete, můžete ji ještě přetaktovat.

Procesor: Procesor Intel Core i7-8700K – Procesor s extrémním výkonem na jedno jádro, který si perfektně rozumí s 1080ti

Vodní chlazení na CPU: SilentiumPC Navis PRO 240 AiO – Udrží teploty na uzdě i při dlouhých herních seancích, nebo celonočním renderování

RAM: 16GB DDR4 – dostatek prostoru na zpracovávání i nejnáročnějších aplikací s nemodernější technologií

Základní deska: MSI Z370-A PRO – Spolehlivý základ dělaný pro vysokou zátěž, nechybí AudioBoost pro kvalitní zvuk a spousta místa pro případné další moduly

Zdroj: Corsair 850W – Spolehlivý tichý zdroj energie s vysokou účinností třídy Gold plus. Plně modulární, předáme i Corsair pytlík s nepoužitou kabeláží.

Úložiště 1: SSD WD 120GB (545MBs) – superrychlý disk vyhrazený na systém, žádné čekání až se Windows vzpamatuje

Úložiště 2: HDD Seagate BarraCuda 2TB (zápis/čtění 220MBs/220MBs) – Velké úložiště s 256MB cache pro bleskovou reakci, pokud nebudete pracovat s něčím opravdu velkým, poskytne stejný komfort jako SSD disk.

PC Case: Evolveo T3 – Tři tmavě modré ventilátory tlačí vzduch dovnitř, dva ho vyfukují skrz vodní chladič ven. Sestava je laděná na elegantní kombinaci černé a tmavě modré s povětšinou skrytou kabeláží. Průhledná bočnice je potažená transportní fólií, takže první škrábanec si uděláte až sami.

Neaktivní - expirovaný inzerát


Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.
Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkusit štěstí a napsat prodejci.

Neaktivní inzerát

Tento inzerát je starší než 60 dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Inzerát bude brzy trvale odstraněn.

Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kategorii.